KOEK & ZOPIE ONDER DE HOOIMIJT

VANAF 24 OKTOBER   ‘KOEK & ZOPIE ONDER DE HOOIMIJT…TO GO

We hebben er iets gezelligs en knus van gemaakt, en natuurlijk coronaproof.

 

 

Corona maatregelen;

Wat houdt dat nu in?

Terras d’n Boerenhap is zowel binnen als buiten gesloten.

Je kunt uiteraard wel terecht in d’n Boerenhap voor afhalen eyghen vlees en bestellingen van het wildernisvlees. 

Vanaf 24 oktober gaan we wat lekkers aanbieden wat past bij dit herfstig weertje. Let wel; alleen af te halen dus!  We gaan er wat van maken. 

Geniet lekker van het natuurrijke erf met al onze diertjes en speel lekker op het erf. Zorg voor voldoende afstand en heb respect voor elkaar. Her en der staan afvalbakken, maak hier zeker gebruik van.

Let wel; het erf is alleen toegankelijk tijdens de openingstijden van d’n Boerenhap. Dus alleen in de weekenden van 11.00 tot 17.00 uur.

Spring of klim dus niet over gesloten poortjes en andere gesloten afzettingen. Voor u en onze veiligheid. U wordt hier ook op aangesproken bij het niet opvolgen ervan.

Wel hebben we het een en ander aan moeten passen, zo zijn er bijvoorbeeld looproutes naar d’n Boerenhap, je houdt anderhalve meter afstand, bij toiletbezoek, altijd registreren en handen ontsmetten bij binnenkomst, zoveel mogelijk met pin of contactloos betalen. 
Ben je ziek, verkouden of in de afgelopen twee weken in aanraking geweest met mensen die besmet zijn met het Covid-19 virus, dan mag je helaas nog niet komen.

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

Zorg er wel voor dat uw kinderen voldoende afstand houden

van andere bezoekers (boven 12 jaar).

Hulpbehoevende met begeleider hoeven geen anderhalve meter afstand te houden.

 Wees goed en lief voor elkaar, heb begrip en geduld in deze gekke tijd. Maar wees vooral lief voor jezelf, maak plezier!