Verkoop Eyghen Vlees

In D’n Boerenhap dat gelegen is op het binnenerf, hebben we naast onze horeca ook een klein winkeltje waar allerlei boerderijproducten te koop zijn. Uiteraard zo ook ons Eyghen-Varkensvlees. Ook heerlijk voor de bbq, zoals gemarineerde speklapjes, procureur, shaslick, satéstokjes, tomahawk, porchetta, en nog veel meer. Dit alles in kleinverpakking. 

Op de stadsboerderij hebben we al jaren een biologische varkenshouderij. Wanneer u op het erf loopt ziet u onze varkens lopen. Ze kunnen het gehele jaar naar buiten. 

De zeugen hebben een grote zandbak, een modderpoel en een bosje waar ze heerlijk kunnen vertoeven en wroeten. Ook zij hebben een binnenstal net als de andere varkens, waar ze lekker kunnen liggen en spelen.

In en rondom Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch beheren we gronden van o.a. Brabants Landschap, daar telen we biologisch ruwvoer. Dit voer wordt gemalen op de stadsboerderij en gevoerd aan onze varkens. Naast deze gemalen gewassen krijgen ze uitgebalanceerd voer in de vorm van brokken. Wat een verwennerij.